Wiedz, kiedy pojawiają się online na Instagramie.
Zaloguj się, żeby połączyć własne konto na Instagramie, wybrać ważne dla Ciebie osoby i zostawić sprawdzanie iLS — ich godziny czekają na Ciebie, bez odświeżania i bez zgadywania.
Twoje hasło do Instagrama nigdy nie jest przechowywane
Trafia prosto do przeglądarki, która Cię loguje, i nigdy nie jest zapisywane na dysku.
Twoje wiadomości nigdy nie są czytane
iLS odczytuje jedną linijkę: status aktywności, który Instagram pokazuje przy rozmowie.
Sesja Instagrama jest zaszyfrowana
Sesja logowania tworzona przy połączeniu jest szyfrowana i nigdy nie jest Ci ponownie pokazywana.
Rozłącz, a sesja znika
Jedno kliknięcie usuwa zapisaną sesję Instagrama i zatrzymuje wszystkie odczyty. Twoje kontakty i ich odczyty zostają, dopóki nie poprosisz nas o ich usunięcie.
iLS to niezależny produkt. Nie jest powiązany z Instagramem ani Meta Platforms, Inc., nie jest przez nie popierany ani sponsorowany. Instagram i Meta to znaki towarowe Meta Platforms, Inc., użyte tu wyłącznie do opisania tego, co odczytuje iLS.