instagram Last Seen

Załóż konto

Zajmie to minutę. Instagram połączysz później.

Masz już konto? Zaloguj się

Wiedz, kiedy pojawiają się online na Instagramie.

Zaloguj się, żeby połączyć własne konto na Instagramie, wybrać ważne dla Ciebie osoby i zostawić sprawdzanie iLS — ich godziny czekają na Ciebie, bez odświeżania i bez zgadywania.

Twoje hasło do Instagrama nigdy nie jest przechowywane

Trafia prosto do przeglądarki, która Cię loguje, i nigdy nie jest zapisywane na dysku.

Twoje wiadomości nigdy nie są czytane

iLS odczytuje jedną linijkę: status aktywności, który Instagram pokazuje przy rozmowie.

Sesja Instagrama jest zaszyfrowana

Sesja logowania tworzona przy połączeniu jest szyfrowana i nigdy nie jest Ci ponownie pokazywana.

Rozłącz, a sesja znika

Jedno kliknięcie usuwa zapisaną sesję Instagrama i zatrzymuje wszystkie odczyty. Twoje kontakty i ich odczyty zostają, dopóki nie poprosisz nas o ich usunięcie.

iLS to niezależny produkt. Nie jest powiązany z Instagramem ani Meta Platforms, Inc., nie jest przez nie popierany ani sponsorowany. Instagram i Meta to znaki towarowe Meta Platforms, Inc., użyte tu wyłącznie do opisania tego, co odczytuje iLS.